ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Building / Pobeg v naravo

Pobeg v naravo

Uspešna podjetja se iz vsakega poslovnega padca tudi poberejo. Vedno tudi pričnejo s spremembo znotraj zaposlenih. To je lahko tudi nekajdnevni skok v čistost narave.

To je prvinski team building dogodek, kjer gre za dvo ali več dnevni treking. Za gibanje koristimo različne oblike; hoja, kolesarjenje, vožnja z kanujem po reki ali morju, jahanje ter ostalo. Treking je zasnovan tako, da se odpravimo na pot s točno določenim ciljem, s seboj imamo vso potrebno opremo, načrt gibanja in mesto za prenočitev.

Doživetja na trekingu so lahko neponovljiva. Največkrat so udeleženci presenečeni nad prvinskostjo gibanja, hranjenja in bivanja. Ničkolikokrat se udeleženci trekinga znajdejo v situacijah, ki so jih nazadnje doživeli v otroštvu.

Namen trekinga v naravi je predvsem dvig ustvarjalne in s tem življenjske energije na račun intezivnega doživljanja okolice ter delovanja ekipe v nepoznanji situaciji. Vseskozi je prav tako prisotno presenečenje, ki vpliva na udeležence predvsem ustvarjalno. Vsak posameznik v ekipi prispeva svoj del za homogenosti in dosego cilja, ki je povratek nazaj v urbano.

Nekaj predlogov:

------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Različne lokacije po Sloveniji in Istri.

Termin: Od aprila do novembra.

Trajanje: 2 - 3 dni

Velikost skupine: 6 - 30 oseb

Svetujemo: Za poslovne skupine, menedžment, društva.

Namen: Z gibanjem v nepoznanem okolju dosežemo homogenost ekipe, ki je pogoj za dosego cilja. Presenečenje, orientacija v okolju, prilagajanje in ustvarjanje.

--------------------------------------------------------------------------------------

Cena: od 55 EUR / osebo na dan.

Cena vključuje: Izvedbo programa, vodenje trekinga, opremo za treking, zavarovanje, dobrodošlico.