ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Building / Trenta Active

Trenta Active

Edinstven trening zaposlenih, ki temelji na pravih situacijah in srečanju z novo izkušnjo. Učinkovita in ciljno usmerjena metoda treninga za razvoj človeških potencialov ter motiviranje.

V dolini Trenta, na edinstveni lokaciji smo razvili situacijski trening, ki je eden najučinkovitejših v sodobnem pristopu izkustvenega učenja in treninga. Program, ki prebudi potencial in ustvarjalnost. Trenutno vaša najboljša izbira treninga zaposlenih!

 

Trenta Active je "adrenalinski" park v naravnem okolju s pravimi situacijskimi nalogami in strateškimi manevri.

 

Kaj boste dosegli?

Metoda, ki je korak pred časom

Trening metoda TeamActive je plod našega razvoja in temelji na povsem in zares! situacijskem pristopu. Udeleženci treninga prevzamejo popolno odgovornost za strategijo in kreiranje rešitev. Naloge so kompleksne, dinamične in temeljijo na nepoznanih situacijah v okolju, ki je izredno vzpodbujajoče. Z metodo TeamActive se tudi enostavno prilagodimo velikosti skupine in ciljem. Zaposleni se srečajo z raznolikim izborom možnosti za rešitev, uporabo številnih predmetov in rekvizitov ter so v celotnem procesu treninga aktivni. Trening je primeren in prilagojen za vsako poslovno skupino.

Zakaj Trenta?

Pri večletnem razvoju motivacijskih produktov na različnih lokacijah smo prišli do spoznanja, da Trenta in lokacija ob Soči omogoča posebno izkušnjo in izredne občutke. Naravna raznolikost okolja, neokrnjenost, razgibanost, divjost in naravna lepota so presežki, ki vzbudijo pri človeku posebna čustva. Lokacija omogoča izvedbo programa z veliko dinamike, prav tako pa koristimo naravne oblike in danosti.

Skrb za okolje.

Vsi elementi v procesu treninga so postavljeni v okolje unikatno z namenom, da se dosežejo cilji. Po treningu vse elemente odstranimo in pustimo za seboj okolico takšno, kot nas je pričakala. Skozi proces treninga ne posegamo v škodo naravnega okolja.

 

Ker v Trenti ne treniramo samo zaposlenih. Ker soustvarjamo vašo prihodnost. 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Trenta / Triglavski narodni park

Primeren termin: Od aprila do novembra

Trajanje: 3-6 ur

Velikost skupine: 8 - 70 oseb

Za koga: Za poslovne skupine, zaposlene, prodajne divizije, razvojni oddelki, marketiški oddelki, menedžment, vodstveni kader...

Posebnost: Na lokaciji v proces treninga dodamo organizacijo celostnega poslovnega dogodka, ki vključuje izbor lokalne kulinarike, izvedba piknika, rezervacija namestitve, ostale aktivnosti, tematske večere, zabavo, prevoz...

---------------------------------------------------------------------------------------------

Članek o Trenta Active >>