ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Building / Kulinarični team building

Kulinarični team building

Dogodek je izkušnja v prezentiranju kreativnih potencialov ekipe. Gre za preizkušnjo v pripravi kulinaričnih dobrot domače kuhinje. Strateško, doživeto, sproščujoče in zabavno!

Timska kulinarična izkušnja je izvrstna in učinkovita metoda za ustvarjanje homogene ekipe. V prijetnem okolju kuhinje, ob prisotnosti glavnega kuharja in osrednjega animatorja boste pripravili obrok za zahtevnega gurmana. Vsi vemo, da se kuha prične s skrivnostjo recepta in z dogajanjem v kuhinji. Sledi ustvarjanje in strateška kombinatorika podajanja nalog, timskega dela in ustvarjanja okusne košte. Ni povsem preprosto pripraviti obrok za številčno skupino. Čisto na koncu pa se kuharsko ustvarjanje konča s pogostitvijo in z užitki ob dobri hrani, v odlični družbi sodelavcev.

 

Vrhunska zgodba + Vrhunska izkušnja + Vrhunska košta = Edinstvena kulinarična izkušnja. Samo z nami!

Kulinarična delavnica je izvrstna in učinkovita naloga za ustvarjanje odličnega razpoloženja in timske sinergije. Gre za program, kjer razvijamo inovativnost, kreativnost in dodatni osebnostni impulz, pripadnost moštvu (podjetju). Zaposleni se sprostijo in „naužijejo" nove delovne energije.

Kaj bodo udeleženci doživeli / izkusili:

Zakaj? Ker gre za originalen trening program z izvrstnim konceptom, kjer pripravljamo domače Slovenske jedi ali ostalo tematsko košto. Ker je kuhanje - ustvarjanje v ekipi strateška naloga. Ker se ekipa spozna s sinergijo, ki ustvarja skupen rezultat. Ker je program zabaven, sproščujoč in zadovolji udeležence. Ker bodo vaši občutki zares navdušujoči.

Dober tek!

------------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Lokacije po Sloveniji in na Hrvaškem

Termin: Skozi celotno leto

Trajanje: 3-6 ur

Velikost skupine: 8 - 500 oseb

Namenjeno: Za poslovne skupine, menedžment, društva. Primerno tudi kot darilo-presenečenje za poslovne partnerje. Za zabavne prireditve.

------------------------------------------------------------------------------------------ 

Vredno ogleda:

Kulinarika je timska izkušnja >>

Izberite svojo kulinarično zgodbo >> 

Kako pretentati malodušje >>