ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Building / Cirkusant - Žongler

Cirkusant - Žongler

Žongliranje je cirkusantska spretnost, polna dinamike, cirkuških pripomočkov, ognja in zabave. To je ustvarjalna delavnica in to je čisto pravi CIRKUS!

Cirkusantsko žonglerska delavnica je motivacijski program in je prvovrstno timska izkušnja. Cirkusanti so preprosti umetniki, polni raziskovanja noveg in rokovanja z različnimi pripomočki. Cirkusanti imajo izredno sposobnost predstave in komunikacije s publiko. Delavnica je pravi cirkus, ki se ga ne pozabi in ima izreden učinek na zaposlene.

 

Pozitivni učinki delavnice:

Udeleženci se srečajo z raznovrstnim žongliranjem, številnimi rekviziti in širokim spektrom spretnosti. Ti so čisto pravi cirkusanti saj se med drugim lotijo tudi metanja ognjenih bakel (palic) ter bruhanja ognja (samo za najpogumnejše!). Delavnico organiziramo na različnih lokacijah po Sloveniji in Istri s prilagodljivim programom in trajanjem.

----------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Slovenija in Hrvaška

Termin: 365 dni na leto

Trajanje: 3-5 ur (odvisno od programa)

Velikost skupine: 8 - 100 oseb

Svetujemo: Program je primeren za poslovne skupine, menedžment, prodajnike, razvojne divizije, kot dodatna aktivnost na kongresih in presenečenje na poslovnem sestanku.

Pozitivni učinek: medsebojne odnose v skupini, medsebojna komunikacija, zaupanje, spoznanje z novo izkušnjo, iznajdljivost ekip in posameznikov, druženje in sprostitev zaposlenih.

----------------------------------------------------------------------------------------