ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Building / Lutkarska predstava

Lutkarska predstava

Edinstvena ustvarjalna delavnica z lutkarsko predstavo v živo. Kjer timska kreativnost in naboj osebnostne domišljije ne pozna meja.

Lutkarstvo je ena najstarejših oblik človekovega ustvarjalnega izražanja. Poznajo ga vse kulture od pradavnine, po izvoru pa je vezano na ritual. Združuje likovno ustvarjalnost, gibalno spretnost, besedno in glasbeno umetnost. »Lutka nas očara samo takrat, ko brezpogojno verjamemo vanjo, v njeno moč« (Edi Majaron)


 

Lutkovni teater - predstava je aktivna in ustvarjalna oblika timskega treninga. Preprosta predstava v zaposlenih vzbudi kreativnost in ustvarjalnost, kjer ima pomembno vlogo tudi domišljija vsakega posameznika. Predstava zahteva natančno delitev vlog znotraj moštva, ima velik kreativen in čustven naboj ter visoko družabno vrednost.

Pozitivni učinki treninga:

Na predstavi udeleženci prejmejo ves potreben material in rekvizite za izdelavo lutk ter v nadaljevanju za realizacijo zaključne predstave po scenariju. Ekipe se srečajo z razvojem in izdelavo lutk, celotno dramaturško zgradbo in režijo predstave. Na zaključku pa ekipe odigrajo predstavo pred strogo strokovno žirijo in občinstvom v dvorani. 

Če hočeš uspešno upravljati svoje življenje, družino ali poslovno moštvo, si moraš najprej znati sam napisati svoj scenarij!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Ljubljana z okolico, Gorenjska, Celje, Maribor, Portorož...

Primeren termin: Celotno leto

Trajanje: 3-6 ur

Velikost skupine: 8 - 80 oseb

Primerno: Za poslovne skupine, zaposlene, prodajne divizije, razvojni oddelki, marketiški oddelki, vodstveni kader...

Posebnost: Lutkovne predstavo ponavadi pospremimo z cateringom, kosilom, večerjo... Zelo primeren produkt za novoletni dogodek.

---------------------------------------------------------------------------------------------