ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Building / Jamska Avantura

Jamska Avantura

Nepozabna avantura v manj obiskani kraški jami. Moštveno raziskovanje in izpopolnjevanje v jamskih veščinah. Čudovita izkušnja skrivnostnega sveta.

Slovenija je majhna država v Evropi, a velika in prepoznavna v Svetu po Kraških jamah in jamskem svetu. Na jamski pustolovšini, lahko ga imenujemo tudi trekingu, se bomo srečali z veščinami jamarstva v manj obiskani jami. Gre za pravo in čudovito izkušnjo najlepšega in najbolj skrivnostnega sveta v Sloveniji.

 

Udeleženci na dogodku prejmejo vso tehnično opremo, podana so osnovna jamarska znanja, izdela se načrt obiska jame in načrt samega raziskovanja. Ekipa v nadaljevanju pod vodstvom izkušenih jamarjev z ustrezno opremo vstopi v jamski svet. Samo s skupinsko sinergijo, pomočjo vseh udeležencev in spoznanju z določenimi veščinami je cilj na dosegu roke.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Slovenski Kras

Primeren termin: Celo leto

Trajanje: 3-5 ur

Velikost skupine: 5 - 30 oseb

Za koga: Za poslovne skupine z veliko mero raziskovanja in svežih pristopov.

Ostalo: Na lokaciji in dogodku dodamo kraško malico, pripravimo in organiziramo kosilo na bližnji kmetiji z odlično hrano. Po Krasu prav tako lahko kolesarimo. Za tehnično opremo na dogodku je poskrbljeno.

-------------------------------------------------------------------------------------------