ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Spirit programi / Istrski mobilni špancir

Istrski mobilni špancir

Enkratno in aktivno doživetje Istre z vozilom. Raziskovanje neodkritih kotičkov, odkrivanje krajev po ozkih in zavitih cestah s številnimi kreativnimi vložki ter presenečenji na poti.

Mobilni špancir je nepozaben motivacijski dogodek, kjer se udeleženci spoznajo s Slovensko Istro. Program je izkustven, poln dinamike, kreativnih in strateških nalog, spoznanja s tradicijo, spoznavanja zgodovine, odkrivanja skoraj pozabljenih krajev in pridobivanje novih izkušenj v interakciji z domačini. Ekipe spoznajo ribiča Vesa, pa oljarja in njegove nasade oljk, se podajo do vinarja in v vinsko klet, se zadržijo na turistični kmetiji visoko nad dolino Dragonje…Program je zasnovan aktivno, kjer se ekipe porazdelijo po kombijih (vsaka ekipa prevzame svoj kombi z voznikom) s katerimi po scenariju in navodilih raziskujejo Istro. Na poti opravijo z raznovrstnimi nalogami, se družijo z domačini, doživijo številna presenečenja, se srečajo s tradicijo in se razvajajo.

Slovenska Istra je polna lepih in odmaknjenih krajev. Tam so posebni ljudje in tradicija. Doživite Istro na poseben, koristen in nepozaben način.

 

Pozitivni učinki programa:

----------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Slovenska Istra

Termin: Celotno leto

Trajanje: 4-6 ur

Velikost skupine: 8 - 100 oseb

Svetujemo: Za poslovne skupine, menedžment, prodajne oddelke, razvojne divizije, inštitute, marketinške oddelke, za kongresne skupine...

----------------------------------------------------------------------------------------