ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Spirit programi

Team Spirit dogodki

Motivacijski programi so namenjeni zaposlenim in so zasnovani na ustvarjalnem pristopu, presenečenju in sproščenih aktivnostih. Na terenu ustvarjamo pozitivni naboj in splošno zadovoljstvo ekipe.

Team Spirit programi so namenjeni poslovnim skupinam za dvig motivacije zaposlenih, za ustvarjanje odlične klime, za vpliv na sposobnosti. Programi so zasnovani na novi izkušnji, presenečenju, kreativnem ustvarjanju, kjer se zaposleni srečajo s posebnim scenarija na ustrezni lokaciji.

Gradimo visoko motivirano moštvo.

 

Canyoning - Spust v izvir reke

Ste pomislili, da bi se spustili v najbolj skrivnostne pritoke alpskih rek, čofotali v globokih koritih in se drajsali po gladkih skalnih ploščah?

več >>

 

Med morskimi volkovi

Tokrat se bomo podali na raziskovanje morske obale z morja. Z nekaj truda in spretnosti se bomo prelevili v prave pomorščake v majhnih lupinah.

več >>

 

Ježa v triglavskem parku

Kako se udobno in aktivno razgledati po slovenskem biseru? Ena od boljših izbir je ježa po čudovitih kotičkih triglavskega parka v umirjenem ritmu in udobju tišine.

več >>

 

Zmajeva skrivnost

Motivacijski dogodek Zmajeva skrivnost se dogaja in zgodi v središču Ljubljane. To je skrivnostno, a obenem prijetno zapleteno urbano doživetje.

več >>

 

Kdo je ukradel Tartinijevo violino?

Zanimiva in aktivna izkušnja v Piranu. Edinstveno doživetje v osrčju slovenskega primorja.

več >>

 

Istrski mobilni špancir

Enkratno in aktivno doživetje Istre z vozilom. Raziskovanje neodkritih kotičkov, odkrivanje krajev po ozkih in zavitih cestah s številnimi kreativnimi vložki ter presenečenji na poti.

več >>

 

Iskanje potopljenega zvona

Aktivno doživetje in edinstvena oblika spoznanja z Bledom ter okolico.

več >>

 

Solinarska preizkušnja

V Krajinskem parku Sečoveljske soline aktivno povezujemo preteklost s sedanjostjo.

več >>

 

Martin Krpan - Junak in tihotapec

Martin Krpan je zagotovo nejvečji slovenski junak in je tudi najbolj poznan "švercar" soli. Odlična zgodba in tematsko obarvan poslovni program.

več >>