ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Incentive potovanja

Incentive potovanja

Incentive potovanja so moderno strateško orodje za povečanje produktivnosti in poslovnih rezultatov.

Z aktivnim potovanjem, udobnim raziskovanjem, avanturističnim trekingom ali safarijem, kjer je na poti skupina in kjer se vrstijo presenečenja se bistveno poveča medsebojna komunikacija in poznavanje ekipe. Prav tako se poveča sposobnost reševanja situacij na neznani destinaciji ob številnih zunanjih vplivih iz okolja. Uspeh ekipe temelji na usklajenosti ter visokem nivoju sprejemanja in selekcije informacij iz okolja. Ob tem pa se izrazito pokažejo tudi osebnostne lastnosti posameznika.

treking_skonji.jpg

Motivacijska potovanja (incentive meetings) izvajamo strogo z željenimi cilji naročnika. Koncept potovanja in izbiro destinacije izdelamo na podlagi lastnosti skupine in ciljev. Potovanja so organizirana po meri naročnika.

Programi motivacijskih potovanj:

LIFETREK je agencija z izkušnjami organizacije motivacijskih potovanj. Naš koncept potovanj temelji na nenavadnih izkustvih, eksotiki in pravem doživetju. Smo eden vodilnih ponudnikov motivacijskih potovanj in zaupajo nam svetovne korporacije.

---------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Različne destinacije v EU in po svetu.

Termin: Skozi vse leto.

Trajanje: 2-14 dni / Odvisno od koncepta, naročnika in skupine.

Namen: Neformalno povezovanje udeležencev, aktivno doživetje, dvig pozitivne komunikacije, efekt presenečenja, korporativni ugled podjetja.

---------------------------------------------------------------------------------------

Cena: Pošlji ali pokliči za ponudbo.